fbpx

Відкритий діалог та трансформаційний досвід. Відбувся 23-й семінар «Відповідальне лідерство»

23 — 29 жовтня 2021 року у Карпатах відбувся 23-й семінар «Відповідальне лідерство». Як платформа лідерського діалогу Аспен Інститут Київ об’єднав представників бізнесу, державного врядування, академічної спільноти, медіа, культури, громадського сектору та ін.

Відійшовши від повсякденних справ, лідери різних галузей протягом тижня вели діалоги про природу людини, відповідальність лідера, рівність та свободу, суперечності в суспільстві, гідне життя та інші фундаментальні категорії та питання. Обговорення базувалося на працях класичних та сучасних мислителів. Учасники обмінювалися думками та досвідом, не намагаючись довести, що чиясь позиція — єдина правильна. Натомість, вони разом шукали істину. Модерували семінар Сергій Роголь (Sergejs Rogols) та Єгор Григоренко (Yegor Grygorenko).

Часто Аспен-досвід, який отримують учасники семінарів «Відповідальне лідерство», стає трансформаційним. Він допомагає лідерам краще усвідомити своє призначення та цінності, на яких ґрунтується їх повсякденна діяльність. Крім того, участь у семінарі може стати базою для подальших спільних ініціатив випускників, спрямованих на становлення доброго суспільства.

Про наступні набори на семінари та програми Аспен Інституту Київ ми повідомлятимемо окремо.

Семінар координувала директорка семінарських програм Аліна Шклярук.

X